Central European Time - DST

Welcome, Guest.
carstensyabb
modforum
Forgot password?     Register!        
Page Index Toggle Pages: 1
Problems with Attachment Log
Read 551 times
 

Offline Greydane
YaBB Friend
***
Posts: 77
     
 
Problems with Attachment Log
04. Mar 2012 at 03:00
 
Hi:  Hopefully Carsten won't mind this post.  There are some issue's right now with the Yabb forum w/ attachment images.

I have an issue with the attachment log, Yabb 2.4.  The attachment log "view1" on some threads will show all attachments for the entire forum "view2".  If you click on the attachment on the first page, it will display it.  If you try to go to a different page (Say 9) you get the error in "view3".  For other threads only the attachments in that thread will show up in the log view 4, which I believe is the way it should work.  Anyone have any ideas what is going wrong.

Thanks Bruce

 
 
« Last Edit: 04. Mar 2012 at 03:05 by Greydane »  

view1.jpg (43 KB | 45 )
view1.jpg
view2.jpg (57 KB | 44 )
view2.jpg
view3.jpg (35 KB | 43 )
view3.jpg
 
IP Logged    
 
     

Offline Greydane
YaBB Friend
***
Posts: 77
     
 
Re: Problems with Attachment Log
Reply #1 - 04. Mar 2012 at 03:04
 
Fourth view which I believe is the proper way the log should work.  Also, there appears to be no logical order.  ie. Todays log may only show the attachments in the message and 30 days ago a message will display all the attachments.
 
 

view4.jpg (45 KB | 46 )
view4.jpg
 
IP Logged    
 
     

Offline Jeff
Mod Writer, Mod Reviewer
***
Posts: 155
     
 
Re: Problems with Attachment Log
Reply #2 - 19. Apr 2012 at 03:38
 
You still use YaBB 2.4. Its fixed in YaBB 2.5 AE.

Link to fixed bug.

http://www.yabbforum.com/​community/YaBB.pl?num=124​4890682
 
 
IP Logged    
 
     

Offline Greydane
YaBB Friend
***
Posts: 77
     
 
Re: Problems with Attachment Log
Reply #3 - 20. Apr 2012 at 05:59
 
Thank-you Jeff.  That did the trick.  I appreciate you taking the time to help me out.

Bruce
 
 
 
IP Logged    
 
     

Offline Jeff
Mod Writer, Mod Reviewer
***
Posts: 155
     
 
Re: Problems with Attachment Log
Reply #4 - 20. Apr 2012 at 15:13
 
Your welcome. Smiley
 
 
IP Logged    
 
     
Page Index Toggle Pages: 1
Previous Topic - i have a prob with Reorder boards in this categoryNext Topic - YaBB 2.4 Msg Template Only displays Links Not Pic  
Carsten's YaBB Mod Forum » Powered by YaBB 2.4!
YaBB © 2000-2009. All Rights Reserved.